2010. szeptember 20., hétfő

A Grease főszerepére pályázik a sztár

Arról álmodozik, ugyanis, hogy ő lehetne a világhírű musical legújabb filmváltozatának főszereplője. A szerepet egyébként eredetileg John Travolta játszotta s vitte nem is kis sikerre.

„Nagyszerű lenne, tele mulatsággal. Már évek óta beszélnek róla ki lesz Danny Zuko az új filmben, és én nagyon szeretném eljátszani a szerepét.” – nyilatkozta Justin a The Sun magazinnak.

A főhős szerelmét alakító Sandy szerepére is megvan az ifjú énekes vágya, mégpedig Miley Cyrus személyében, sőt Justin magát Susan Boyle-t is szívesen látná az egyik szerepben.

Justin 3D-ben a vásznon

Mint arról a film rendezője (Jon Chu) nyilatkozott a 2011. februárjában mozikba kerülő film nem egyszerű koncertfilm lesz:
„Ez a film a rajongóké, azoké az embereké, akik még nem ismerik, na meg persze megmutatjuk, hogy ki is ez a srác és honnan jött. Igazán lenyűgöző Justin története.” – magyarázta a Step Up 3D-t is jegyző rendező.
Chu hozzátette, hogy a mozi koncert-, életrajz-, és dokumentumfilm keveréke lesz.
„Nem lesz egy átlagos koncertfilm, de nem is lesz életrajzi… de mindenképpen az életéről szól.”

Egy barátnő csak probléma lenne


Miután átvette az MTV zenecsatorna legjobb videóknak járó díját, Justin bejelentette filmjének megjelenési dátumát és azt is kijelentette, hogy manapság túl elfoglalt, ahhoz is hogy bizony akár szerelmes legyen.
„Ebben a korban egy barátnő sok problémával jár. Klassz együtt lógni a csajokkal, de hogy egy állandó barátnő… Állandóan utazom és dolgozom. Nem igazán lehet így tartósan együtt lenni egy lánnyal.”