2010. szeptember 16., csütörtök

Justin Bieber komoly barátnőt akar

(Forrás: http://neon.hu/)

Justin Bieber bár még csak 16 éves, már most igen komoly elképzelései vannak arról, hogy milyen barátnőt is szeretne, ha majd arra kerül a sor, hogy megállapodjon.

Az énekes fiatal, híres, egy csomó csaj - és érett nő! - imádja; azt gondolná az ember, hogy minden ujjára jut valaki, és él, mint hal a vízben. De szerencsére nem ez a helyzet. Lehet, hogy Bieber fiatal, de Hollywood-ot meghazudtolva nem akar cicababa barátnőt.


"Fontos, hogy alapvetően kedves legyen jó humorérzékkel, legyenek szépek a szemei és legyen okos. Mert mi értelme van egy bombajól kinéző barátnőnek, ha nem lehet vele beszélgetni? Nekem az kell, hogy ha elviszem vacsorázni, akkor tudjunk beszélgetni amikor leülünk, és ne csak kukán nézzünk egymásra.

Azt sem szeretem, ha egy lány sok sminket visel és kb. nem is látszik az arca. Sajnos rengeteg olyan csaj van, aki gyönyörű lenne, de mivel nem érzi magát szépnek, felken magára egy tonna sminket."
Milyen szép gondolatok... csak nehogy őt is beszippantsa a szakma felszínessége és képmutatása. Kár lenne érte. Jár a piros pont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése